Ziemniaczane wulkany

7 czerwca 2016 22:05
More videos
884
Wyświetleń
   

Lista Składników

  • 4 duże ziemniaki
  • 160g sera
  • 8 plasterków wędzonego boczku
  • szczypior

Przepis krok po kroku

  • 1.Ziemniaki gotujemy w mudurkach a półtwardo
  • 2.Wydrążamy środek, pozostawiając scianki o grubości 5 mm.
  • 3.Nadziewamy startym żółtym serem, zawijamy w plasterki boczku.
  • 4.Wkładamy do rozgrzanego na 200C piekarika na około 30 miut.

źródło: videokuchnia.pl

O Autorze
-

Możesz użyć tych tagów i atrybutów HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>